Pekařská výroba
583 415 943
Cukrářská výroba
583 415 845
O společnosti
Prodejny
Aktuality
Pekařství
Chléb
Běžné pečivo
Vícezrnné pečivo
Jemné pečivo
Trvanlivé pečivo
Celozrnné pečivo
Speciální pečivo
Ostatni
Cukrářství
Výrobky s náplní lehkou tukovou
Výrobky s náplní lehkou máslovou
Výrobky s náplní bílkovou
Výrobky s náplní ostatní
Jemné pečivo
Jemné pečivo ze šlehané hmoty
Trvanlivé pečivo ze šlehané hmoty
Těsta
Malé drobné zákusky
Dorty
Pomáháme
Ocenili nás
Dokumenty ke stažení
Kontakt
Vzdělávání zákazníka
Tradice a kvalita
denně čerstvé pečivo na Váš stůl
tradiční recepty s nezaměnitelnou chutí
Vzdělávání zákazníka
Výroba kváskového chleba
30. 10. 2014
Výroba tradičního kvasového chleba začíná vyváděním - množením žitného kvasu, tzv."třístupňové vedení". Žitný kvas je složen ze žitné mouky vody a...
Číst více ...